Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILLBAKA TILL DÅTIDEN

 

Drömmar stumma

aldrig realiserade

 

val med utgångna

bäst före datum

 

redo för livets soptunna

med gapande käftar

 

kan någon låna mig

en tidsmaskin

 

som kan föra mig

tillbaka till dåtiden

 

så att jag kan göra om

göra rätt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-05 17:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det där var en önskan man nog känner ibland...
2017-09-08

  Lars Hedlin
Verkligen starkt!
2017-09-07

  DavidM VIP
Starkt och riktigt bra. Det är lätt att känna igen sig i dina rader.
2017-09-06

    Dan Myrbeck
Får mig att fundera på ett scenario:

Om du får välja mellan att resa till dåtiden ELLER framtiden - vilket väljer du?

2017-09-06

  Rise Little One
Ibland ville man backa tillbaka i tiden för att uppleva en gång till eller rätta till något...
2017-09-06

  Marianne Räf
Mkt intressant Tema ! ;-)
2017-09-06

  M.Eta
Tänk så ibland också, levt lite som en assistent.. Ville gjort mer eget, T.ex skrivit mer poesi i början av karriären. Fast man kanske inte hade varit en stor författare ändå idag. Får väl ta igen det som går i livet som är kvar och tänka på det possitiva som livet ändå haft med sig. Text som väcker tankar!
2017-09-05

  Onomatoprofet VIP
Ja fast då hade du kanske inte suttit här och skrivit poesi.....
2017-09-05

  ULJO
Håller med Zavanna
2017-09-05

  Blomma-Stjärna VIP
att se tillbaka på drömmar som aldrig blev vad de var tänkta att bli skriver du så bra om - men jag undrar ändå; vem kan säkert veta att det skulle ha varit till mer glädje eller lärdom att få till det som man ville????
2017-09-05

    ej medlem längre
Det här gör du helt rätt i alla fall: att skriva kärnfullt och skönt om olika ämnen. :-) När det gäller själva ämnet "Tillbaka till dåtiden" undrar jag... om en trots allt inte gjorde rätt på något plan? Känslan av att inte vilja var av något skäl starkare än känslan att vilja, nämligen.
2017-09-05

    ej medlem längre
Om längtan att få gå tillbaka och göra om saker och ting på RÄTT sätt....alltid gnager denna omöjliga önskan i vårt inre.


2017-09-05

    ej medlem längre
Tänk om-känslan fångar du så bra! Men det tjänar ingenting till att ångra saker. Man var den personen man var när man gjorde sina val. Man kan alltid förändra framtiden och vad man vill med sitt liv eller de möjligheter man får idag.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP