Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns inga ursäkter, vare sig en svår barndom eller utanförskap.


RAT PACK - tanka

Lättkränkta herrar

skjuter varandra till döds

för hedersaks skull

konkurrens om "affärer"

hotar sjukhuspersonal




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-09-02 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med ULJO i denna fråga...bra tanka...
2017-09-08

    Dan Myrbeck
Jag tycker att våra politiker borde ha agerat för länge sedan!
2017-09-04

  Judas Ekholm VIP
Skarpt diktat!
2017-09-04

  ULJO
Har inget emot invandrare men de som håller på med sådant har inte här att göra.
2017-09-04

  Valter Örn VIP
Dom har kommit utifrån och fortsätter sina strider här. Thats the problem !
2017-09-03

  M.Eta
Helt sjukt! Bra formulerad dumhet!
2017-09-03

  Petter Wingren
Vrede mot offerrollen som förklaring till snart sagt vad som helst. Vrede!
2017-09-03

    Fadime
Vad döljer sig inte bakom dessa alltid pixlade ansikten? Vad har de inte varit med om för hemskheter i livet som förklarar andras totala ansvar för deras olyckliga beteende...... osv etc mm
2017-09-02

  Fem hjärtan VIP
Nej det finns inga ursäkter ! Mycket väl fångat!!
2017-09-02

    ej medlem längre
Det är mycket som sker som man inte förstår och du beskriver det väl..
2017-09-02

    ej medlem längre
Fantastiskt fyndigt formulerat! Speciellt "lättkränkta herrar". :-D Dessvärre lägger de sig även i rena kvinnoaffärer som på Kvinnokliniken t ex...
2017-09-02

    Sefarge VIP
Är det alltid de lägsta
Människorna med den
"Högsta hedern" som
Tar ihjäl andra av olika
Skäl?
Tack för kort betänkans
värd Tanka!

2017-09-02

    ej medlem längre
Titeln på din starka Tanka säger allt!!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP