Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om


sjömanskort, och en orm

hunden som räddar barnet
vi hade inte vetat
om han inte berättat

mannen som fick barn som fick barn
om de inte pratat
och sedan skrivit

vi hade inte haft ett spår

jag vill att du skriver
hem

du måste inte berätta om ormen
ifall det gick bra
vi är inte så vana vid ormar

jag undrar om det finns saft?




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 266 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-03 09:48



Bookmark and Share


    Taly
hör du Goraxy - hur gör du - har du prosaiska ting som ankare, någonsin?
2017-09-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Den avslutande raden (frågan) ger ett enormt lyft åt hela sammanhanget och dikten lyser upp med sin bländande existentialistiska insikt !
-
Mycket prisvärt och framförallt en genialisk point !!!
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Taly