Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

 

 

 

mörk är vandrarens väg

han vandrat i tusende år

bördan han bär är tung

livets prövningar är ej lätt

 

likt en undflyende skugga

han reser genom natten

färdas genom landskap

ogästvänliga trakter

 

mörka gränder är hans hemvist

ljusa dagar skyr denne vandrare

en ensam vandrares bästa vän

är ensamhetens öde

 

hårt det är att leva

hårt det är att dö

men vandrarens liv är evigt

hans mål är att evigt vandra

 

under stjärnehimmel hans skugga anas

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
månvandraren
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP