Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKUSKONST - tanka

Uppochnervänd värld

saknar säkerhetsbälte

galna jokrar styr

åker berg och dalbana

jonglerar med bomber




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-04 16:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hu, den cirkusen vill jag inte vara nära...ord som träffar mitt i prick...
2017-09-08

  Lars Hedlin
oerhört starkt
2017-09-07

  DavidM VIP
Du lyckas fånga en stor del av samtiden på få rader.
2017-09-05

    ej medlem längre
Så träffande! Man kan verkligen önska ibland att vända på bilden. Att allting var en cirkus, så man kan gå hem efter föreställningens slut och tänka att galna jokrar bara var en förklädnad utan makt, bomberna illusioner och att inget av det hemska kunde hända eller hade hänt eller att hotet inte fanns på riktigt.
2017-09-05

    ej medlem längre
Träffande tankar och tanka. Ja, tyvärr tycks en stor andel av mänskligheten älska berg-och-dalbanor och dårskap lite för mycket...
2017-09-04

  M.Eta
När ska förnuftet råda?
2017-09-04

    ej medlem längre
Livet blir bara farligare och farligare att leva tack vare dessa clowner.
2017-09-04

  ULJO
Håller med Dan. Donald Trump kan vi lita på han inger ju verkligen ett stabilt förtroende, ha ha ha.
2017-09-04

    Dan Myrbeck
Som tur är har vi ju Trump,
som med sitt kloka,
eftertänksamma lugn
ger oss alla framtids-
hoppet tillbaka.
2017-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Usch, ja, vad månde bliva!
2017-09-04

    ej medlem längre
Mitt i prick..
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP