Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stinn av imorgon


jag gillar att ta på mig mina solglasögon
som om det gick att skydda sig mot det svarta där längst inne i ljuset


klockan fyra om morgonen går jag till brevlådan
naturen har klätt av sig våra namn


betraktad av träden
hör jag mina egna hjärtslag


jag ville vara en vän
en medlevare aldrig härskare
säger jag skyldigt till Riddarsporrar och Löjtnantshjärtan


tassar barfota in igen utan tidning
att gå för tidigt till brevlådan är ett tecken


stinn av ljus
ligger jag och sjunger som ett midsommarblomster




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-04 19:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket känsla och inlevelse
2017-11-04

    Lena Söderkvist VIP
Det stora i det lilla
2017-09-11

  Mats Edin VIP
Underbar
2017-09-06

  lodjuret/seglare VIP
Fick mig att tänka på spanska solnedgångar, tidiga morgnar innan turisters och fåglar skrän, längs sedan länge gångna år och stränder, numera råder mest skräck om bränder, striden med pennor känns fjärran, medan striden nog står på trappan och knackar dörr.
2017-09-06

  ULJO
Är det ett tecken på rastlöshet månde?
2017-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
En glimt av hopplöshet och försvar för gjort, läser jag i din morgonstund.
2017-09-05

  objekt3
jag tänker "för" sent
och att ögonen mår bättre av lite skydd
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP