Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse - Haiku

 

 

 

bli läst av andra

få kommentar och applåd

bugar och tackar

 

visst känns det så bra

bekräftelse att synas

allas vår önskan




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-05 09:52



Bookmark and Share


  Per Drysén
Andras uppskattning stärker alltid.
2017-09-05

    ej medlem längre
i lagom portioner är bra
för min del är det trevlig att läsa
och lära av andra



2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP