Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 september - ack nej


lägg blod och liv till sidan. gapa stort och sträck ut. under färdas de som glömt och aldrig minns. vi dricker te. skeletten omkring rasslar vemodigt. som toner. varligt lagda.

en gång.

fanns det en sjukdom. en människa. en. ansamling av dårskap. och.

brev. 

som intet förklarade. men som gjorde okunskap till dygd. och gammalt klägg. till. vedertagen sanning.

dem.

eldar vi i gryningen. och låter ökens stillhet.

tala högre.




Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-05 20:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Om i England i brand flra de, en där historisk händelse, som kommen plötsligt hit, berättelse om religiöst nit, liksom Halloweens skräck från väst, vad blir då i såld sold härnäst?
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP