Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ond människa

 

 

 

förnedringen var total

katastrofen ett faktum

min kropp besudlad

min själ sårad och blödande

 

kämpade för mitt liv

förståndet i panik

det hemska som hänt

kunde inte hänt mig

 

lämnade min kropp

svävade iväg

smärtorna blev till njutning

allt för att slippa det onämnbara

 

efter en evighet var allt över

jag återvände till min kropp

till det smutsiga det kletiga

åh som jag hatade det

 

minnet vill inte glömma

det lever ännu kvar

jag ryser ännu som då

när någon främmande rör mig

 

vem vet vad människor döljer

vad som rör sig i deras sinne

hur veta på vem man kan lita 

i denna värld av ondo

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-06 19:19



Bookmark and Share


  ULJO
Fruktansvärt att barn inte får vara barn och kunna växa upp i trygghet och kärlek på rätt sätt.
2017-09-06

    ej medlem längre
Det finns barn som utnyttjas som små och får såna sår
sorgen brister själen
skärvorna brinner
gör ont att känna och lida
känna kärlek inte finns
värmen trösten handen
som svek

2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP