Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sympati

 

 

 

nej

inte tänker jag

gå i sjön för din skull

nej

aldrig i min da'r

 

att det inget blev

av det som väntats

kan jag ej skyllas för

det var ödets nyck

 

besviken även jag

men du desto mer

det har jag förstått

det har blivit så tyst

 

av dig jag inget hör

kanske bäst så

det var inte menat

men känslorna sa annat

 

men tänker ännu på dig

känner sympati för dig

livet går vidare

för dig och för mig

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-07 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP