Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka är ej lätt att finna

 

 

 

en kvinna ifrån Lofoten

sa's vara lätt på foten

hon karlarna tjusa

sig själv berusa

det i sänghalmen glödde

hon fantasierna födde

från alla håll och kanter provades

ställningar som lovordades

hon var en fantastisk kvinna

hon på känslor kunde spinna

på karlar hon aldrig blev mätt

för henne det kändes rätt

men kvinnsen de svor och gräto

med karlar sina de träto

ty lyckan bygger ej sitt bo

på karlars svek och otro

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-07 14:43



Bookmark and Share


  objekt3
Får mig att tänka på limerick och även glasblåsarens barn
2017-09-07

  Gronman
Texten flyter på väldigt mjuk och lätt.
Känns gammaldags men troligtvis aktuell fortfarande.
Rolig och kvick
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP