Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett hägerpar


HÄGRANDE SAMLIV - tanka

Änkling har fått napp

träffat änka utan barn

flyger tillsammans

scannar av sjön efter fisk

delar maten på bryggan




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-07 16:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att få en ny chans...fin tanka...
2017-09-08

    ej medlem längre
Hägrar något är det mycket närmare än man tror...
2017-09-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skönt med kärlek och mat på äldre dar.
När man var yngre glömde man bort maten.
Som äldre gillar man också att "tanka".
Bra. TBG.
2017-09-07

  Rise Little One
Det är så mysigt med kärlek!
2017-09-07

    ej medlem längre
Ja, de tanka´väl nya hägringar och hela härligheten hos varandra nu? ;-)
2017-09-07

    ej medlem längre
Kärleken hittar hem...
2017-09-07

  ULJO
Kärlek i naturen. Underbart
2017-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin Tanka om att hitta en ny partner att leva tillsammans med!
Efter gemensamt arbete kan de njuta av maten.
2017-09-07

  DavidM VIP
Känns som ett gott samarbete och en lyckad fångst. Trevlig tanka.
2017-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP