Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst-tankar

 

 

nu höstens tid är här

gyllene löv mot marken singlar

lyser som guld i solens sken

luften klar och hög

 

promenad uppfriskande är

man skönheten i naturen ser

alla årstider har sin charm

hösten också bjuder på sin

 

hemma man kurar skymning

dricker en kopp varmt te

kanske läser en spännande bok

ger ro åt vilsen själ

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-08 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar hösten!
2017-09-09

  Per Drysén
Att kura skymning fungerar bara i samband med hösten
2017-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att kunna njuta även av hösten...så fint skrivet...
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Tycker det är skönt men höstens lugn efter alla sommarens "måste".
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP