Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

 

 

 

ord som bränner

hud som känner

berusande beröring

lockande förföring

du är min last

du har mig fast

nu är det du och jag

så gott som varje dag

lyckliga ska vi vara

på stunder ska vi spara

framtiden den är vår

hoppas den ej blir svår




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-08 11:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat!
2017-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP