Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet

osäker

vädjan




Tyst vädjan om klarhet

Jag mig själv en ensam tanke sänder
Lyckan glider bort ur mina händer
Borde lära mig att säga stopp
Men luften överger min kropp
Lever ej som jag vill leva
Aldrig säker, bara trevar
Skänk mig ro led mig ut 
Ge mig kraft att vakna nu




Fri vers av VildÄngel
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-05-28 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel