Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första gången

Första gången du såg henne var första gången du brast.
Första gången hon log mot dig var första gången du föll.
Första gången du ljög för henne var första gången hon grät.
Första gången du höll henne var första gången du fanns.
Första gången du slog henne var sista gången du såg henne.

Som hon var.




Övriga genrer av Max.L
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-09 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L