Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starbucks

Tall, grande eller venti.
Tall, grande eller venti.

Jag i iakttar den lilla spaken hon drar i, ur kranen rinner svart kaffe ner i en vit pappkopp.
På min vänstra sida radas kanelbullar upp tillsammans med ostbaguetter, på min högra sida står en tom barnvagn.
Folk, barn.
Hon vänder sig om och tittar på mig.
Tall, grande eller venti?
Jag lägger på fasaden igen och gör ett intryck, sedan posar jag i min sidoväska och försöker se upptagen ut.
Finns det lediga platser ut med fönstret där?
Nehä
Soffan aldelles för mig själv då?
äääh

Sitta här eller to go?
To go tack.

Gick inte så bra som jag hade hoppats på.
Fuck det regnar.





Övriga genrer av Max.L
Läst 346 gånger
Publicerad 2017-10-02 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L