Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbaren

En mobbare kan man hjälpa.

Men han om står jämte.
Han som skrattar och tittar.
Han som tycker som du, eller alla andra, eller ingen alls.
Han som smyger iväg när du behöver hjälp.
Han som aldrig svarar för sig själv.
Han som alltid har sitt på den säkra sidan.

Hans liv är ett fuckings waste of space.

Om du läser detta och tänker, " pf för ett snack"

Då är du en sån person.

Jag har mobbat.

Men på den tiden jag blev mobbad är det de fega kräken jag minns starkast.




Övriga genrer av Max.L
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-20 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L