Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fel sida

När saknaden vinner över självförtroendet.
Längtan efter närvaro blir farligt tydlig.
Impuls är starkare än förnuft,
Kärlek är starkare än mig.




Övriga genrer av Max.L
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-20 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L