Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen

Jag lever.

Jag lever för att ta död på lyckan innan lyckan tar död på livet.

Jag älskar.

Jag älskar för att ta död på lusten innan lusten tar död på kärleken.

Jag tänker.

Jag tänker för att ta död på mina tankar innan mina tankar tar död på mig.




Övriga genrer av Max.L
Läst 270 gånger
Publicerad 2017-10-06 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L