Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som det är


Väder som Humör

Väder kan vara väldigt bra.
Lite ostabilt och För jävligt.
precis som vi människors mående
ibland är det en väldigt bra dag.
ibland en ostabil dag och som så
en för jävlig dag. då det är mörk och ruggigt.




Övriga genrer av den nya men glömda själen
Läst 217 gånger
Publicerad 2017-09-10 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen