Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåg perrongen

har ofta hoppat på ett tåg som visat sig vara fel
har ofta fundera när mitt tåg ska komma
har oftast vart fel tid och fel tillfälle att ta det tåget
har ofta ångrat att jag tog just det tåget
har kommit underfund med att det vart fel perrong jag stod vid.




Fri vers av den nya men glömda själen
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 01:49



Bookmark and Share


  den nya men glömda själen
Ja inte min musiksmak så den har jag inte hört men den har väl inget med detta att göra?

2018-02-01

  Fulbergarn
När tåget lämnar perrongen
av Kjell Höglund

Om du missade den låten
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen