Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknda


Skändad grav

Ljusen är släkta och livet är mörkt, graven är skändad och dit liv har varit släkt fasten mina känslor säger annat jag ser dig än idag gå bredvid mit liv... Tiden går jag blir krossad som sten som blir till sand och rinner ur min hand. när jag ser dit namn. Men kommer aldrig få hålla dig i min famn. Din grav var skändad när jag var påväg för att ta dig i hand. I en annan horisont.. Gled de ur min hand. De fanns inget kvar när jag kom till din grav.




Fri vers av den nya men glömda själen
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-24 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen