Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Mörkt som så blir när
Kistlåket sluts samman till kistan
Som när brevet släpptes ner i luckan
Som ljuset för en annan i brevet
Stog bröllop i vår.

PS. Visa folk kärlek livet är kort

Som ett leende och blick på stan.
Tänk på de ge någon ett leende när ni möter någon.




Fri vers av den nya men glömda själen
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-01 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen