Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har vart i mörkret i månader


Ner i mörkret

Jag känner mig farlig i mitt mörker.
Jag känner mig som ett med mörkret.
Jag känner mig liten i mörkret.
Jag och mörkret bryr oss inte.
Jag är täckt av mörkret.
Jag är osynlig i mörkret.
Jag är inget med mörkret.

Mörker kan vara läskigt otäckt men de är bara en annan sida av ljuset. Ljuset finns där men det är väldigt svagt ljus.




Fri vers av den nya men glömda själen
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-03-03 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utan ljuset syns inget mörker, utan mörker syns inget ljus :)
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

den nya men glömda själen
den nya men glömda själen