Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kad se sretnemo / När vi möts

 

 

Kad se sretnemo 

Necu ti nista reci 

Jer ionako vec sve znas

Jedino sto cu ti trebati reci je 

"Ne govori nista"  

 

 

När vi möts 

Kommer jag inte att säga ett ord 

För du vet allting redan  

Det enda jag kommer behöva att säga är 

"Säg ingenting" 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-13 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP