Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskad och förlikad med

 

En vila som var önskad och förlikad med
för länge sedan
vi talade om det 

vi talade om en kärlek
som kom till dig i någon annan
en kärlek som var så stark
att du inte vågade tro på den först

du talade om den kärleken som du kände för alla de dina
du sa:

"Det finns något gott hos dem alla"
och när man är gammal och sjuk så ser man det goda.

 

©tk.

 

 

 




Fri vers av thyra
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-13 13:33



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Du har fångat känslan i dödens närhet på pricken...
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra