Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollerad hallucination

 

.

Verkligheten är en kontrollerad hallucination.  

Så hur hallucinerar du åt dig all information? 

Kräver din hjärna lite omorganisation? 

Är du medveten om att du hallucinerar även 

denna konversation?  

 

 

 

Lyssna på föredraget om kontrollerad hallucination här 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP