Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några inriktningar- dess årsringar!

Jon Kabat Zinn, en guru.
Kän(guru)
Känd Guru!

Bibeln.
Bön, radband.
Och jag skriver om mig själv.
Kärleken.

Andningen!




Bunden vers av Mim
Läst 138 gånger
Publicerad 2017-09-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim