Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtkomlig

Det var på en tisdag jag bestämde mig för att bli kall
långt under nollan
Jag skulle bli oåtkomlig, vårdslös
tanklös
På onsdagen körde jag över någon
och skammen körde över mig
Jag grät hysteriskt
men mest för att hela veckan var förstörd.




Fri vers av Frida Elisabeth
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-14 11:22



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
cold bitch, a femme fatale
ödesgudinnan har talat

man kan ju ej annat
än att falla i dyrkan, av Dig
2017-09-23

    ej medlem längre
bra debut f.e
2017-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Frida Elisabeth
Frida Elisabeth