Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlagt mig

Letar desperat efter någonting
som jag tyckte mig se här någonstans
någonting
vad som helst.




Fri vers av Frida Elisabeth
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-13 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Elisabeth
Frida Elisabeth