Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fyllos bekännelser

Kastade ut honom
lika fort som han kastades in
hos mig
han som lovade vackert väder
varenda dag
hos mig
Kastade ut honom
runt honom
kastade på honom
kastade mig ut för honom
Slet och slängde honom
kröp tillbaka till mitt hål
Vem förtjänar vackert väder
efter nåt sånt?




Fri vers av Frida Elisabeth
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-14 22:48



Bookmark and Share


  Stay Golden
Efter regn kommer
2018-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Frida Elisabeth
Frida Elisabeth