Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sara

Sara jag behöver något som är bra
På dagen känner jag ingenting
förutom mina egna hjärtslag
Sara jag behöver berätta
att orden inte hörs
att jag planterar dahlior på min balkong
hur jag inte tror att de kommer blomma
att livet känns precis så
planterar
vattnar
väntar förgäves
på ingenting
Sara väntar du förgäves på mig?




Fri vers av Frida Elisabeth
Läst 142 gånger
Publicerad 2018-05-09 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Elisabeth
Frida Elisabeth