Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kemisk substans vs Biologisk kärlek 1-0

För hur i hela världen
skulle jag kunna fatta
att pappa älskade flaskan
att mamma dyrkade plastburkar
och hur i hela världen
skulle jag kunna konkurrera
med den förälskelsen.




Fri vers av Frida Elisabeth
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-25 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frida Elisabeth
Frida Elisabeth