Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den som


regerar

nu är jag fri

regn på blecket låsblecket nästan borta

har ingen idé om fortsättningen

men lever gör jag vi vidare öppnare en än

det ska vi




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-11 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly