Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av rang


kännare

du vet jag är en känslomänska
det är därför
men sedan går jag vidare

vi vill se mer av dig vem du är
har ju ingen aning
fast är det inte rätt skönt att inte ha

envars
känslor

ta ansvar för
din emotion

för att du råkade
känna
känna mig tycker du

så bra
för dig




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-12 13:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En kännare är ju mer en kånässör, en gastronom o s v.
2018-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Taly