Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskas


du är värd att
åtrås, älskas, dyrkas

likt totalt som din totalitet

alla dina önskningar, viljor
känslor, eller tankar

är likt heliga
som Du

hela din varelse
og allt däri

utlyser divinitet

du bör alltid få
allt du vill

det är en naturens
gudinnelighetens lag























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-17 00:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Om kärlek fick råda i världen skulle inte människor kriga och döda, men så enkelt är det ju tyvärr inte.
2017-09-17

  Niliboy
Ja vi är alla heliga å okränkbra, Guds skapelses krona, å alla söker vi trots vissheten att han finns. Varje ny dag är en gåva. Bless you!
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP