Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bez tebe / Utan dig

 

 

Kao izgubljen

Lutam

A ne znam sto trazim

Pricam

A ne znam sto govorim  

Slusam 

Al' ne cujem glasove

 

Lutam 

Da se izgubim

Ili pronadjem sebe budnog

U tvojim njedrima 

 

 

Som vilsen

Jag vandrar omkring 

Och vet inte vad jag letar efter

Pratar

Och vet inte vad jag säger

Lyssnar 

Men hör inga röster

 

Jag vandrar omkring 

För att gå vilse

Eller hitta mig själv vaken

I din barm

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-17 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar poesi.
2017-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP