Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild


blid

den ligger här som mitt blödande hjärta
den här platsen
en sådan utsikt
och nu
skotträdsla
i alla fall
utanför
arbetstidstimmarna

men var var hon alla de här åren

di didi di di didi di

snäll sade du

judas judas




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly