Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen

så kom dagen som vi skulle träffas
det var en söndagmorgon på blå linjen
och vi var påväg till varsitt jobb i samma ände

du hade hörlurar och blundade
jag satte mig mitt emot
la en hand på ditt knä och log när du öppnade ögonen




Fri vers (Fri form) av tankestella
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-17 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankestella