Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten

när jag vaknade kändes det som att bröstet sprack och jag föll handlöst i mörkret mot botten av en sjö i en skog som alla glömt i en värd som inte fanns
tårarna rann och vargtimmen var så lång så kall så ensam så ond
ljudlöst när min kropp mötte vattenytan

stomatol glittrande drinkar cigg
det varma ljuset det låga taket det lilla hoppet




Fri vers (Fri form) av tankestella
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankestella