Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vyn från ett flygplansfönster

vyn från ett flygplansfönster
han vänder sig mot mig med
ett barns glädje i ögonen och säger att
molnen där utanför ser ju ut som i frysen hemma




Fri vers (Fri form) av tankestella
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 07:37



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
En trevlig liten "bagatell" som påminner mig
om en liknande händelse.Molnen såg ut som
en snövidd.Frågade min kompis vad han skulle
göra om det kom en skidåkare."Då hoppar jag"
sa han.
.Må väl. TBG.
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

tankestella