Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lödder

när vi var små hade pappa raklödder på sprayburk. det var en blåmetallisk förpackning som stod i badrumsskåpet ovanför toan. vi brukade ta ner den och spraya ut små vita lödderberg i badkaret när vi var små, leka att vårt kar var ett hav och löddret våra öar. ibland fångade vi öarna, kupade våra små händer om dem och drog ner dem under ytan. borta på några sekunder. det var längesedan nu. skåpet ovanför toan ekar tomt.




Fri vers (Fri form) av tankestella
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tankestella