Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bakom


ljusnad

det blir ljust bakom min rygg

vem är du

kan inte ta in så här mycket

men du kanske har tålamod

jag kommer tillbaka i morgon




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-19 11:57



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tycker om.
2017-09-19

    ej medlem längre
En vacker och spännande dikt och jag tror helt bestämt att varelsen bakom din rygg har massor med tålamod.
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Taly