Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor

Jag plockar porslinsskärvor på stranden,
de dök upp en dag
och nu verkar de aldrig ta slut.

Kantstötta, blekta bitar av något
som en gång sprakade av färg
och höll ihop.

Det är på något vis passande,
för det är precis så det känns inom mig
efter tiden med dig.




Fri vers av Shira
Läst 374 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2017-09-18 19:51



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
En fullständig uppsättning skärvor kan bli till ett helt krus. Limmas med tålamod.
2017-09-29

  Dehoffryn
Skört och vackert formulerat om det mest trasiga man kan känna, väldigt bra skrivet.
2017-09-26

  mickech
Väldigt talande text, en dag så faller bitarna på plats igen.
2017-09-25

    ej medlem längre
Starkt berörande text..
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira