Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter ett förhållande med stor del psykisk och viss del fysisk misshandel är det svårt att orka hoppas igen.


Låtarna betyder ingenting längre

Jag har varit ensam förr
och ändå kunnat vara hoppfull
när radion spelar låtar om kärlek.

Men nu känner jag mig
för första gången utanför.
Som att jag inte längre hör till,
inte kommer få någon ny chans.

Jag är ensam på ett helt nytt sätt
med dina märken och ärr
som lämnats kvar i allt jag är.




Fri vers av Shira
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-27 20:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sådant känns
<3
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira