Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vilar i vintern

Snön föll
och la sig som ett skyddande lager
runt mitt trötta hjärta.

Där får det vila
tills vårens solstrålar
värmer det på nytt.




Fri vers av Shira
Läst 318 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-11-19 14:26



Bookmark and Share


  Hogstedt

Oj, du är duktig.
2017-11-21

  Cikoria Blå VIP
Det här ÄR poesi.
2017-11-21

  överlevaren VIP
Ord som ger ro och kraft....

Fint!
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira