Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner henne inte längre

Hjärtat krampar -
jag känner inte igen henne längre.
Den blonda, långhåriga som tittar tillbaka
från ett foto.
Hon har blivit en främling,
alla band är kapade.

Hon var hans och hon ger mig ångest,
det dunkar i bröstet och jag vill fly,
springa så långt bort jag bara kan
där hennes minnen inte längre kan nå mig.

Det var henne han förödmjukade, slet i och förstörde.

Henne, inte mig.


Henne, inte mig.




Fri vers av Shira
Läst 316 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-07-24 14:31



Bookmark and Share


  livet...
fantastiskt
2019-10-02

  katastrofromantiker
Stark text!
Det var honom det var fel på, inte henne.
Hon kanske finns kvar, till viss del, men är förändrad. Förmodligen starkare idag!
2018-07-26

  morgonstjärna VIP
o den här var stark
vi kan aldrig fly från oss själva
stå kvar min vän

vänd ansiktet mot ljuset
kram
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Shira
Shira