Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mi


rosa

men rosen
och regnet
och alla de kyliga vattnets droppar
så små att du inte ser dem
de finns

ni får inte vara så unga
det finns faror där ute ser ni inte

ser varandra i ögonen
du blir mer av en människa då
inte blott den
rollen

vi går ut tillsammans
sedan får vi

faktiskt verkligt
se




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-20 11:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen fint skaldat, diktat...
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Taly