Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaos

 

En dag,

som alla andra,

väntar,

spänningen  stiger,

 våra muskler spänns,

det vibrerar i luften,

av outsagda ord

 

En kväll,

som alla andra,

vi försöker närma oss,

varandra,

tvekan  finns där,

en barriär att ta sig,

igenom

 

En natt,

som alla andra,

men ändå inte,

orden sitter kvar,

inom oss




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-20 00:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Inte alltid lätt att släppa loss det man har inom sig...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Ord sätter sina spår
2017-09-22

  ULJO
Kärlek bygger på samförstånd. Tråkigt om den inte har två vägar
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP